Avidor András

a BNI Magyarország társigazgatója, networking szakértő bni-hungary.com
A BNI-t (Business Network International) Dr. Ivan Misner amerikai üzletember alapította 1985-ben, mára a legnagyobb üzleti ajánlásokra és üzleti kapcsolatépítésre épülő szervezetté vált a világon, így hazánkban is. Tagjai jutalékmentesen, bizalmi alapon, üzleti ajánlásokkal segítik egymást. Jelmondatuk: „Aki ad, az nyer! ®”.

Bodnár Csaba

újságíró
A Mobilarena főszerkesztő-helyettese, a TREND FM-en hallható Szenzor című műsor szerkesztője és műsorvezetője, a Veletech nevű telekommunikációs és szórakoztató-elektronikai rendezvénysorozat ötletgazdája, szervezője. A szektor iránti rajongása évek óta töretlen, így nemcsak a friss készülékeket, hanem a különféle technológiai újításokat és a gazdasági eseményeket is figyelemmel követi.

Bondor István

közgazdász
Közgazdászként az európai uniós és magyar fejlesztési igazgatásban szerzett többéves tapasztalatát ma a versenyszférában kamatoztatja, és az uniós fejlesztési források területén tolmácsol a vállalkozások illetve az államigazgatás között. Szakterülete az agrárium, a vállalkozásfejlesztés, valamint az ezekhez kapcsolódó fejlesztési projektek és elnyerhető támogatások. Több tucat sikeres projekttel a háta mögött úgy gondolja, egy pályázat legfontosabb összetevője a pályázói elhivatottság.

Dr. Hajdu-Dudás Mária

egyéni ügyvéd  
Jogi tanulmányait a Debreceni Egyetemen végezte. A diploma megszerzése (2008) óta kizárólag munkajoggal foglalkozik, a HVG Adózóna és a Szülők Lapja szakértője. Munkája során kiemelt figyelmet fordít a jogvita konszenzuson alapuló, mindkét fél számára megnyugtató rendezésére, ennek hiányában a bíróságon képviseli ügyfele jogait.

Dr. Marik Ágnes

pszichiáter
Az elmúlt közel harminc évben mintegy 40.000 órányi fejlesztő tevékenységet végzett, párhuzamosan dolgozva pszichoterapeutaként, trénerként és coachként. Kreatív, a bevett megoldásokat megkérdőjelező, új és sikeresebb utakat kereső személyiség. Szenvedélyesen kíváncsi a világra, és minden érdekli, ami az emberekkel, motivációikkal, döntéseikkel kapcsolatos. Több hazai egyetemen tartott kurzusokat, nevéhez kötődik a 24HR konferencia és a MAPS trénerképzés. Jelenleg pszichoterápiával, szervezeti működésfejlesztéssel, vezetői coachingok és tréningek vezetésével foglalkozik. Emellett a Selfmapping online HR-teszt és szoftver szakmai teamjét vezeti.

Fodor Balázs

termékfejlesztő
Lassan tíz éve dolgozik a Vodafone kötelékében. Szakterülete a Mobilinternet, a Smart megoldások, az M-commerce és az e-commerce. Hobbija az online marketing, az SEO és a szaksajtó követése. Meg a kerékpár. Részt vett a Vodafone Cloud szolgáltatás elindításában, dolgozott digitális tartalmak digitális disztribúcióján, szállított óriás kijelzős okostelefon-játékot a Sziget fesztiválra, de foglalkozott az NFC technológia termékkialakításával is.

Gáspár András

közgazdász, a Privátbankár.hu főszerkesztője
Negyedik éve vezeti a Privátbankár.hu szerkesztőségét. Küldetése, hogy a gazdasági, pénzügyi híreket és alapismereteket mindenki által érthető nyelven és formában adja tovább, hiszen pénzügyei annak is vannak, akinek nincs közgazdászdiplomája.

Haraszti  Mihály

vállalkozásfejlesztési és francise-szakértő
Évtizedek óta foglalkozik a kkv-k növekedésével, és a legstabilabb növekedési stratégiát jelentő franchise hazai szakértője. Hét egyetemen és főiskolán tanított, könyveket, tanulmányokat és cikkek százait publikálta. A franchise-megoldásokról szóló honlapja évek óta elismert szakmai forrásnak számít.

Héjj Szilárd MarketingArc

marketingszakértő
Egy évtizede színesíti a hazai kommunikációs szakma széles palettáját. Sikereiből erőt merítve négy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy megpróbálja vállalkozóként, külső tanácsadóként segíteni a cégek marketingkommunikációját. Számos hazai megrendelő mellett már külföldi piacon lévő magyar vállalkozás is található az ügyfelei között. Kedvenc területe az online és a közösségi marketing, de nem ijed meg akkor sem, ha a hatékony értékesítéshez kapcsolódó projektekben kérik a segítségét.

Hoffmann Gábor

okleveles közgazdász, munkajogi, menedzsment és emberi erőforrás tanácsadó
Több mint 10 éve foglalkozik a kis- és középvállalkozások szervezési és hatékonysági problémáival. A Munkaviszony.hu Kft. tulajdonosa, illetve jelenleg az euCsoport szakmai vezetője. Rendszeresen publikál a Munkaugy.co.hu oldalon. Meggyőződése, hogy a kkv-szektor hatékonysága a vezetők felkészültségén és a szervezési elveken múlik. A rugalmas foglalkoztatási formák szakértője.

Molnár Imre

stratégiai tanácsadó, coach
Mérnök- és közgazdászdiplomával coachként, tanácsadóként manapság elsősorban szervezetfejlesztés, változtatásmenedzsment és vállalati stratégiaalkotás területén támogatja a vezetőket saját cégének berkein belül. Nemzetközi projekteken edződött szakértőként nemcsak nagyvállalati, de kkv-piaci ismeretekkel, üzletfejlesztési gyakorlattal is rendelkezik.

Némethi Erika

jogi szakokleveles közgazdász, nemzetközi kkv-szakértő
Eddigi pályafutását az értékesítés, a kereskedelem és a marketing határozta meg, kis- és középvállalkozások berkeiben. Olyan értékesítő marketinget, vevőszerző- és bevételnövelő kampányokat vezet, amelyek valóban eredményesen érik el a célcsoportot, és nem igényelnek nagy pénzügyi befektetést.

Ofczianka Balázs

Facebook-, közösségi marketing szakértő
Kis- és középvállalkozások online kommunikációs tanácsadója, legyen az Facebook, twitter, vagy más közösségi csatorna. Gyakran kérnek tőle tanácsot Facebook rajongói oldalak megtervezésében, a kommunikáció kiépítésében. Keresőoptimalizálásban is jártas, sok cég weboldalát sikerült már előkelő Google helyezésekhez juttatnia.

Papp Eszter

független business coach
„Több mint 15 éves kommunikációs és középvezetői tapasztalattal rendelkezem, illetve az elmúlt három évben egyéni és csoport coaching folyamatokban dolgoztam. Értő figyelemmel, hatékony kérdezéstechnikával és erőszakmentes kommunikációval – asszertív módon, a megoldásokra fókuszálva – foglalkozom. Ügyfeleim szerint erősségem, hogy gyorsan védett közeget tudok kialakítani, amelyben szívesen megnyílnak. Valamint a komfortzónájukon belül is eredményes megoldásokkal dolgozunk, ezért belső késztetést éreznek a változásra: lelkesen és motiváltan haladnak a kitűzött cél felé.”

Serényi János

szakpszichológus, közgazdász, executive coach és tréner
Kiemelt képzési területei: munkahelyi-magánéleti stressz kezelése, meggyőző kommunikáció, konfliktuskezelés, hatékony prezentáció, krízistanácsadás, sikeres motiváció, partnerségi csapatépítés.

Skonda Mária

gazdasági tanácsadó, üzleti mentor-coach
A közép-kelet európai régióban jelenlevő, elsősorban osztrák-német pénzintézeteknél több mint 20 éven át töltött be felsővezetői pozíciót. Átfogó tapasztalatokat és ismereteket szerzett nemcsak Magyarországról, hanem a régió többi országáról is – tudását jelenleg coach-ként kamatoztatja.

Stekl László

nemzetközi változásmenedzser és vállalati reorganizációs szakember
„Azt mondják, hogy egy ember életét és szakmai múltját be lehet mutatni néhány számon keresztül is. Ha ez valóban így van, akkor az én számaim a következők: 17 év sikeres felsővezetői tapasztalat, 9 nemzetközi- és magánvállalatnál végzett reorganizáció, 3 országban, 2 startup cég sikeres elindítása, 5 milliárd forint profit/eredményjavulás elérése ezeknél a vállalatoknál."

Toba Krisztina

keresőmarketing-tanácsadó
Tanulmányait a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján és a Budapesti Gazdasági Főiskolán végezte. 2 éve foglalkozik kattintásalapú hirdetési (PPC) kampányok menedzselésével és webanalitikai elemzések készítésével. Szakterülete az előbbieken túl az e-mail marketing, de cége, a HD marketing oktatásainak szervezését is koordinálja. Számos neves vállalkozás YouTube-kampányát kezeli.

Tomori Nóra

humánerőforrás-szakértő, karrier- és életvezetési tanácsadó
„Sok éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel és karrier-tanácsadással. Vállalati tapasztalataimat nemzetközi cégek magyarországi leányvállalatainál szereztem szervezeti tanácsadóként, majd humánerőforrás-igazgatóként. Jelenleg üzleti és karrier-coachinggal foglalkozom. Kiemelt területem a karrier-elakadások továbblendítése, a kommunikáció és a vezetői készségek fejlesztése. Megtapasztaltam, hogy a szociális intelligencia és a kommunikációs képességek elmélyítésének milyen erős szerepe van az üzleti sikerekben. Tanulmányaimat a Budapesti Közgazdasági Egyetemen és a London Business Schoolban végeztem. Tagja vagyok a Nemzetközi Coaching Szövetség (IAC) magyarországi tagozatának.”

Vojnits Bálint

közgazdász, leadership coach, mérlegképes könyvelő, startup-mentor, innovációs szakértő
Számos hazai és nemzetközi startup vállalkozás alapítója, a hálózatkutatás alapú szervezetfejlesztés úttörője, a Nemzeti Innovációs Hivatal startup-mentora, iskola-alapító, tapasztalt leadership coach, üzletember. Nemzetközi referenciákkal rendelkezik, legújabban az innováció és a fenntartható értékteremtés területein magyar és angol nyelven.

Zajdó Csaba

közgazdász, a ShopRenter.hu Kft. ügyvezetője
A cég alapítójaként és ügyvezetőjeként évek óta webáruházak fejlesztésével és tanácsadással foglalkozik. A magyar e-kereskedelem fejlesztésének szószólója. Nemcsak tanítja az online értékesítést, de vállalkozásán keresztül a gyakorlatban is igyekszik ezt a tudást megvalósítani. A mai napig több mint 1000 átadott webáruház fűződik cége nevéhez.