Kezdő digi-vállalkozás | kerestetik

Hallottak róla? Még pár napig jelentkezhetnek a 250 ezer euró összdíjazású nemzetközi startup versenyre!

Immár harmadik alkalommal hirdetik meg a pán-európai startup versenyt, az EIT Digital Challenge-et. Európa legígéretesebb kezdő vállalkozásait keresik, hogy segítsék őket a növekedésben. Az Európai Unió országaiban bejegyzett, digitális technológiai innovációval foglalkozó vállalkozások a következő területen nyújthatják be pályázataikat:

– digitális ipar,

– digitális városok,

– digitális jóllét,

– digitális infrastruktúra és

– digitális pénzügyek.

A jelentkezők jelentős nyereményekért szállnak versenybe: kategóriánként a három legjobb csapat hozzáférést kap az EIT Digital több mint 130 taggal – a digitális területen működő vezető európai nagy-, közép- és kisvállalatok, kutatóintézetek, egyetemek, valamint startupok – rendelkező innovációs hálózatához, valamint egy éven keresztül személyre szabott támogatást kap az EIT Digital üzletfejlesztői csapatától. Az egyes kategóriák győztesei 50.000 eurós pénzjutalomban is részesülnek. Minden kategória tíz legjobb csapata lehetőséget kap arra is, hogy személyesen bemutatkozzon a szakmai zsűrinek. A döntőket európai nagyvárosokban rendezik az ősszel.

„Az európai startupok számos akadállyal találkoznak, beleértve az európai piac rendkívüli tagoltságát. Ezért kulcsfontosságúnak vélem e vállalkozások segítését, hogy az európai fejlesztések számára kinyíljon a világ. Az EIT Digital Accelerator a nemzetközi kiugrás előtt álló vállalkozásokat támogatja a piac- és ügyfélszerzésben, továbbá a növekedéshez szükséges tőke bevonásában” – fogalmazta meg a szervezet célkitűzését Willem Jonker, az EIT Digital vezérigazgatója.

Jelentkezés

A versenyre 2016. július 15-ig várják a jelentkezéseket. További információ és a jelentkezési lap az EIT Digital Challenge honlapján található: https://www.challenge.eitdigital.eu

Megosztás: