Vállalkozik? Töltse le! | Applikációk üzletembereknek

Az okostelefon a szórakozáson túl az üzleti életben is segíthet: naptárak, feladatlisták, adatkezelők. Nézzük!

Folder Lock

Android

Windows Phone

iOS

Az adatok biztonsága szinte minden informatikai szakember vesszőparipája, amire a felhasználók egészen addig legyintenek, amíg valamilyen fontos adatuk nem kerül illetéktelen kezekbe. A biztonsági másolatok készítésére az okostelefonos platformok rengeteg jól működő megoldást nyújtanak (ahogy már korábbi számainkban írtuk: például a felhő alapú rendszerek). Más a helyzet viszont akkor, ha azt szeretnénk, hogy már magán a telefonon is titkosítva legyenek bizonyos fájlok; erre nyújt megoldást a Folder Lock. Csak jelszóval tudjuk elindítani, benne pedig fotóinkat, videóinkat, zenéinket, dokumentumainkat, hangos és betűkkel írt jegyzeteinket, névjegyeinket, pénztárcákkal kapcsolatos adatainkat tárolhatjuk. A jól kezelhető szoftver még attól is védi magát, hogy valaki letörölje. Aki érzékeny dokumentumokat tárol okostelefonján, mindenképp nézze meg, mit nyújthat számára ez a kiváló app!

——————————————————————————————————–

Business Calendar

Android

Az Android rendszer gyárilag elérhető naptárszoftverével kapcsolatban az átlagfelhasználónak nem sok kifogásolnivalója lehet, azonban a teli naptárral rendelkező szakemberek néha jogosan érezhetik úgy, hogy egy picit többre lenne szükségük. Az ingyenesen elérhető Business Calendar pont ezt a pluszt nyújtja, hiszen a megszokottnál nagyobb mértékben személyre szabható megjelenéssel, több naptár intelligens kezelésével, komoly widget-kínálattal és egyéb kényelmi funkciókkal tűnik ki a konkurensek tömegéből. Ezt az appot nem csak azoknak érdemes kipróbálniuk, akik elégedetlenek a jelenlegi alkalmazásukkal, hiszen mindenki számára könnyebbé teheti napjai szervezését.

——————————————————————————————————–

Any.DO

Android

iOS

Ha a naptár mellett feladatlistát is írna a nem időhöz kötött teendőkről, töltse le a több platformra is ingyenesen elérhető Any.DO applikációt, amelyben kényelmesen elférnek a munkahelyi intéznivalók, a napi feladatok és a bevásárlólista is. Az app előnyei közé tartozik a roppant egyszerű kezelhetőség, illetve az, hogy egy felhasználói fiók létrehozása után több készülék között automatikusan szinkronizálhatja a feljegyzéseket.

——————————————————————————————————–

Privatext

Android

iOS

Az üzleti életben rendszerint lényeges, hogy az elektronikus csatornákon átadott információk azok kézbesítése után is elérhetőek legyenek. A szó elvész, az írás megmarad, épp ezért sokszor jön jól, hogy elektronikus leveleinket vagy chat-logjainkat évekkel később is vissza tudjuk nézni. Vannak azonban olyan beszélgetések, amelyekről azonban nem szeretnénk, hogy megmaradjanak az utókornak. A Privatext pont erre jó, hiszen az Androidra és iOS-re is elérhető csevegőszoftveren át küldött információ a saját és beszélgetőpartnerünk telefonjáról, illetve a szoftver szerveréről is törlődik, ha úgy akarjuk, ráadásul a tartalmakat kimásolni sem lehet a titkosítás miatt. Persze mindez csak akkor működik, ha beszélgetőpartnerünk is ezt a szoftvert használja. A Privatext nem váltja ki sem az SMS-t, sem az emailt, de hasznossága bizonyos körülmények között így is megkérdőjelezhetetlen.

Megosztás: