Hogyan válasszon tarifát? | Állítsa össze cége igényei szerint!

Határozott elképzelése van cége igényeiről, az erre szánt költségekről? Nekünk van pár ötletünk, amelyek alapján megtalálhatja a cégéhez leginkább illő tarifacsomagot!

Egy vezető alkalmasságának nem az a próbája, hogy ő milyen teljesítményre képes, hanem az, mire képes a cége nélküle. Munkatársai mobilirodával a farzsebükben, laptoppal és tábalgéppel felvértezve, szabadon – de a költségeket kímélve –, hatékonyabbak lehetnek, mint az irodában ülve. Hiszen tudjuk, hogy nem a munkahelyen töltött idő, hanem a teljesítmény számít. A hazai statisztikák szerint nálunk átlagosan két-három négyzetméternyi irodarész jut egy munkavállalóra, miközben az ideális – a Nyugat-Európában bevett sztenderd szerint – hét-nyolc négyzetméter lenne.

„Ez kigazdálkodhatatlan. Ezért nem veszek fel még egy embert, pedig lenne feladat…” – gondolhatja magában, okkal. De abban is biztos, hogy ott kell ülnie az irodában mindenkinek napi nyolc-tíz órában? Valójában mi az, amit otthonról vagy az autóból – mobil irodával, azaz kiváló nettel ellátott okos eszközzel – ne tudnának elvégezni munkatársai? Telefonálni tudnak, e-mailezni szintén – az üzlet szempontjából pedig a végeredmény számít. Mi kell ahhoz, hogy mindezt meg tudja valósítani? Egy olyan mobiltarifa, amely minden szempontból cége érdekeit, költséghatékonyságát szolgálja.

Eddig úgy érezte, nem találja a tényleg cégére szabott tarifát a szolgáltatók kínálatában? Pedig az elmúlt években a tarifacsomagok határozottan a korlátlanság irányába indultak. A korlátlanság fogalma persze nem mindenhol ugyanazt jelenti, ezért érdemes a cégek ajánlatát a honlapjukon alaposan áttanulmányozni. Az üzleti ügyfeleknek szánt tarifáikat keresse, és jó, ha tudja, hogy az üzletkötőkkel folytatott személyes beszélgetések során még kedvezőbb árakat érhet el.

A jó tárgyalási technika mellett a jobb árak feltétele általában a hűség, illetve a minél nagyobb felhasználói szám. Természetesen érdemes az elmúlt hónapok számláit átnézni, és ebből következtetéseket levonni a kollégák mobilozási, nethasználati szokásairól.

Önnek határozott elképzelése van cége igényeiről, az erre szánt költségekről. Nekünk van pár ötletünk, amelyek alapján megtalálhatja a cégéhez leginkább illő tarifacsomagot! A Vodafone által kínált Business EU üzleti tarifák az egyszerűség, áttekinthetőség elvét követik. Mert tudjuk, hogy a lehető legjobb döntést nem mindig nehéz meghozni, és attól, hogy egy döntés könnyen születik, még lehet jelentőségteljes. A Vodafone egyszerű döntést kínál: válasszon mindössze két alapcsomag közül, majd szabja cége, kollegái telefonálási, nethasználati szokásaira.

A Vodafone Business Group EU csomagjával tovább optimalizálhatja cége költségeit, hiszen a közös havidíj több előfizetés között oszlik meg, így megszűnnek az eltérő telefonálási és internetezési szokásokból adódó, indokolatlan kiadások. Az osztható adathoz való hozzáféréseket ráadásul valós időben menedzselheti, ezáltal biztosítva, hogy csak azon kollégák használhassák, akiknek valóban szükségük van rá.

A részletek egyeztetéséért forduljon Vodafone-kapcsolattartójához, hogy az Ön cége is minél előbb Ready Business lehessen!

Megosztás: