Digitális számlatömb | okostelefonon

Íme, egy magyar alkalmazás – Windows operációs rendszerű –, amellyel kiválthatjuk a papíralapú számlatömböket.

„Időben váltani” – ez volt Kulcsár Tibor jelmondata, amikor DOS-ról Windows 95 operációs rendszerre tért át és üzleti szoftvereket fejlesztett a Microsoft platformjára. 1989-ben alapított cége, a Kulcs-Soft Nyrt. mára tőzsdén jegyzett vállalat, hazánkban első a számlázási és ügyviteli szoftverek piacán. Windows platformra készült fejlesztésük céljuk: a papíralapú számlatömbök kiváltása.

Windows forever

A Számlázz MOST applikáció a Windows összes friss variánsán fut, platformtól függetlenül. Jó neki egy Windows 8.1+, a Windows 10 és a Windows Phone 8+ is. A felhasználói élmény és a funkcionalitás mindenhol ugyanaz. Amikor a redmondi vállalat megálmodta operációs rendszereit, valószínűleg az a szinergia lebegett a szemük előtt, amit a magyar cég megvalósított. Az alkalmazások többsége jelenleg még egyáltalán nem ilyen rugalmas, mint a Kulcs-Soft programja.

Ingyenes!

Az alkalmazást mindenki ingyenesen letöltheti, segítségével pedig közvetlenül a hordozható eszközökről állíthatók ki olyan számlák, amelyek teljes mértékben megfelelnek a NAV előírásainak. A kiállított számlákat emailben küldhetjük tovább vásárlóinknak (de le is menthetjük PDF formátumban), nyomtatni azonban nem tudunk belőle.

Vállalkozókra szabva

Jelenleg főképp az egyéni vállalkozók tudják használni ezt a megoldást, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a cég elsődleges piacát a kis- és középvállalkozások adják, így fejlesztések folyamatosan várhatóak.

Egyszerű és kézre áll

A készítők számára a legfontosabb a könnyű kezelhetőség volt – platformtól függetlenül egyszerű és áttekinthető rendszert kívántak létrehozni. Különösebb informatikai vagy telekommunikációs tudás nélkül elboldogul bárki az applikációval. Első lépésként fel kell vinnünk cégadatainkat (logónkat is feltölthetjük, amely így megjelenik a számlán) és tevékenységeinket, amelyekről a számlákat akarjuk majd kiállítani. Ezt követően rögzíthetjük partnereink adatait is. A tényleges számlák elkészítéséhez pedig csupán össze kell kombinálnunk dobálható kártyák formájában a kívánt tételeket.

Ezt tudja a Számlázz MOST!

• Számla készítés szigorú sorszámozással
• Ügyfelek nyilvántartása
• Termékek rögzítése
• Saját céglogó megjelenítése a bizonylatokon
• Grafikus kimutatások
• Számla küldése e-mail rendszeren keresztül.
• Számla mentése PDF formátumban
• Számlaelőnézeti kép

Hol találja?

A Kulcs-Soft oldalán

Windows Store

Windows Phone Store

 

 

Megosztás: